IJSSALON TORINO

OVER IJSSALON TORINO

 

 

PROEF ECHT AMBACHTELIJK IJS

Elk seizoen staat er weer een team enthousiaste medewerksters voor u klaar om u het ambachtelijke ijs te laten proeven! IJssalon Torino is een begrip in Ermelo, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn. De ijssalon bevindt zich op de hoek van de gezellige Ermelosche winkelstraat. Geniet op ons zonnige terras van heerlijk ambachtelijk schepijs, een ijscoupe, Illy koffie, bakkersgebak, smoothies of één van onze andere lekkernijen!

 

 

 

 

 

 

SINDS 1955

Manfred Rozeboom is trotse eigenaar van ijssalon Torino. Hij is niet de eerste uit zijn familie die zijn ijs verkoopt. Het ambachtelijk bereiden van ijs en het ondernemerschap wordt van generatie op generatie doorgegeven. In 1955 begint het eerste lid van de familie Rozeboom met een ijscokar in het bos bij Gortel. Na enige tijd wordt de ijscokar op deze favoriete plek overgenomen door zijn zoon Jan. Zijn andere zoon, Arnold Rozeboom, besluit de deuren in Eerbeek te openen. Op deze plek verkoopt hij jarenlang zijn ambachtelijk bereidde ijs aan de inwoners.

 

 

 

 

 

 

LIEFDE EN PASSIE VOOR HET VAK

In 1999 besluit hij met zijn ijssalon naar Ermelo te verhuizen, zodat ook daar iedereen van zijn ijs kan genieten. In Ermelo krijgt de ijssalon de naam ‘Torino’ waar in 2013 ook Manfred Rozeboom in de voetsporen van zijn vader, oom en opa treedt. Na het behalen van zijn diploma ijsbereider, neemt hij de ijssalon over en verhuist hij naar een nieuwe, grotere locatie in Ermelo. Hier stopt hij iedere dag nog zijn liefde en passie voor het vak in het bereiden van zijn ambachtelijke ijs.

MEER DAN ALLEEN IJS OP EEN HOORNTJE

In onze ijssalon wordt niet alleen ijs bereid voor op een hoorntje of in een coupe. Ook creëren wij prachtige ijstaarten. Deze worden uiteraard volledig gemaakt naar uw wensen en behoeften en aangepast aan de gelegenheid.

LIEFDE EN PASSIE VOOR AMBACHTELIJK IJS

©2019 TORINO